Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına gülmek

Rüyada başkasına gülmek

Rüyada başkasına gülmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasına gülmek gördüyseniz:

  • Rüyalarda artış var.

Rüyada bir başkasının güldüğünü görmek bol rızık sahibi olunacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedinin güldüğünü görmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken gülmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine rivayet eder.

Rüyada çok güldüğünü görmek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gülmek ve oynamak hem rahat bir hayata kavuşacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonda gülmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada cenaze evinde gülmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle gülmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments