Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlamak ve ölmek

Rüyada ağlamak ve ölmek

Rüyada ağlamak ve ölmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, verimliliğinin de artacağına, yeni işlere girileceğine, yatırımların heba olacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, bunun da rüya sahibine sorun olacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada ağlamak ve ölmek gördüyseniz:

  • Oynanan bir oyunun ya da devam eden bir işin uygulanmasında net etkiniz olabilir.

Rüyada babanın öldüğünü duymak ve ağlamak kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, sevinçli haberlere inanılır.

Rüyada bir kişinin öldüğüne ağlamak sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına inanılır.

Rüyada ölmek ve ağlamak çok sevineceği olaylar yaşayacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin öldüğünü görüp ağlamak gönlünce harcama yapmasına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının öldüğünü görüp ağlamak başarılarının tadına varacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine tabir olunur.

Rüyada kocasının öldüğüne ağlamak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, umutlarının biteceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine işaret eder.

Rüyada annenin öldüğünü duymak ve ağlamak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, zorluklarla boğuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada öldüğünü görüp ağlamak eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments