Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin çarpıldığını görmek

Rüyada başka birinin çarpıldığını görmek

Rüyada başka birinin çarpıldığını görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, hayatını yoluna koymaya, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, istediği başarıya kavuşacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin çarpıldığını gördüyseniz:

  • Kafanızda çeşitli fikirler olabilir.

Rüyada başka birinin çarpıldığını görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine tabir olunur.

Rüyada elektriğe çarpılmak tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin çarpıldığını görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına delalettir.

Rüyada ağzının çarpıldığını görmek insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cine çarpılmak güçlükle elde edilecek başarı, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada çarpıldığını görmek işini kaybedeceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, şaşkın olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cin tarafından çarpılmak bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının çarpıldığını görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments