Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir kadının doğurduğunu görmek

Rüyada başka bir kadının doğurduğunu görmek

Rüyada başka bir kadının doğurduğunu görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir kadının doğurduğunu gördüyseniz:

  • Boşboğazlık etmeyin.

Rüyada başka bir kadının doğurduğunu görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada başka birinin doğurduğunu görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin erkek bebek doğurduğunu görmek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, paslı bir çiviye basabileceğine yorulur.

Rüyada başka birinin ikiz doğurduğunu görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin bebek doğurduğunu görmek mutluluk dolu haberler alacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına inanılır.

Rüyada hamile kadını doğurtmak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadının doğurduğunu görmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine yorulur.

Rüyada kedi doğuran kadın görmek geleceğin güzel olacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments