Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir iş teklifi almak

Rüyada başka bir iş teklifi almak

Rüyada başka bir iş teklifi almak imkanlarının genişleyeceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, bütçesinin küçüleceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada başka bir iş teklifi almak gördüyseniz:

  • Belli gruplara ya da ekip çalışmalarına katılımda bulunmanız, geleceğiniz üzerinde etkili olabilecek bilgiler edinmenizi sağlayacak bağlantılar kurmanızı veya fikirler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada başka bir iş teklifi almak sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına yorulur.

Rüyada ünlü birinden iş teklifi almak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine tabir olunur.

Rüyada iş teklifini kabul etmemek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada iş teklif almak çok kötü sonuçlar doğuracağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada telefonda iş teklifi almak yüksek bir makama geleceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonla iş teklifi almak yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iş teklifini reddetmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada iş teklifi almak zorluklarının biteceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments