Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağladığını üzüldüğünü görmek

Rüyada ağladığını üzüldüğünü görmek

Rüyada ağladığını üzüldüğünü görmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağladığını üzüldüğünü gördüyseniz:

  • Yeni aşklara yelken açmak için kıpır kıpırsınız.

Rüyada ağladığını üzüldüğünü görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, maddi yükünün artacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzülmek ağlamak üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine yorulur.

Rüyada üzülmek ve ağlamak işlerine ve kazancına nazar değeceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, hayırlı bir yola girileceğine delalettir.

Rüyada çok üzülmek ve ağlamak iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada ağlamak üzülmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, maddi anlamda rahatlamaya, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağlamak ve üzülmek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine inanılır.

Rüyada çok ağlamak üzülmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada birisi için üzülmek yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments