Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın namaz kıldığını görmek

Rüyada başbakanın namaz kıldığını görmek

Rüyada başbakanın namaz kıldığını görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada başbakanın namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Kendinizi yıpratma meylindesiniz.

Rüyada başbakanın namaz kıldığını görmek işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine inanılır.

Rüyada başbakanla namaz kıldığını görmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada başbakanla namaz kılmak sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Rüyada başbakanın arkasında namaz kılmak sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada başbakanla beraber namaz kılmak sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, yetki ve söz sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada camide başbakanla namaz kılmak çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanla cuma namazı kılmak yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, yüzüne kan geleceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına alamet eder.

Rüyada başbakanı namaz kılarken görmek iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments