Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banyoya gitmek

Rüyada banyoya gitmek

Rüyada banyoya gitmek böylece hayata yeniden sarılacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, birçok kişiye yardım edeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine inanılır.

Rüyada banyoya gitmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara tamam demeden önce araştırmacı olmalısınız.

Rüyada banyoya gitmek lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, daha çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada banyo yenilemek mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, rakiplerini alt edeceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıyafetlerle banyo yapmak her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına işarettir.

Rüyada evin banyosunu görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada banyoda havuz görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, işlerinin kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada yatakta banyo yapmak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine işaret eder.

Rüyada ölüye banyo yaptırmak saygın biri haline geleceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneyi banyo yaparken görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, hüsrana uğrayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments