Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banyoda namaz kıldığını görmek

Rüyada banyoda namaz kıldığını görmek

Rüyada banyoda namaz kıldığını görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, mali olarak küçüleceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, parasının azalacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada banyoda namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Tepki vermek yerine, olaylara gülüp geçmeniz yararınıza olabilir.

Rüyada banyoda namaz kılmak rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada banyoda namaz kıldığını görmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatsı namazı kıldırmak o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada namaz kılmak abdest almak kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada camide kadınlarla namaz kılmak durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, para sıkıntısı çekeceğine delalettir.

Rüyada kabeye karşı namaz kılmak musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada birini namaz kılmak karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına inanılır.

Rüyada beyaz örtüyle namaz kılmak sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments