Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banyo yapmak ve abdest almak

Rüyada banyo yapmak ve abdest almak

Rüyada banyo yapmak ve abdest almak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada banyo yapmak ve abdest almak gördüyseniz:

  • Özel bilgilerinizi paylaşmamalısınız.

Rüyada banyoya büyük abdestini yapmak istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, yeni ilişkiler kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada banyo yapmak abdest almak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi varlığının çoğalacağına inanılır.

Rüyada banyo yapmak ve abdest almak yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada banyoda büyük abdest yapmak çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına inanılır.

Rüyada banyo yapıp abdest almak çok daha büyük adımların atılacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine yorulur.

Rüyada banyoda gusül abdesti almak hakkını savunamayacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına delalettir.

Rüyada banyoda abdest almak başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına delalet eder.

Rüyada banyoda abdest bozmak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments