Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balyoz görmek

Rüyada balyoz görmek

Rüyada balyoz görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, ayrılanların birleşeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, üzüleceğine ve kırılacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada balyoz gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınları baştan çıkartmak, duygusal, anlık veya kalıcı maceralar yaşamak açısından şanslısınız.

Rüyada balyozla duvar yıkmak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, hayatının zorlaşacağına yorulur.

Rüyada balyozla ev yıkmak çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada balyoz görmek dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, giden birinin geri döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balyozla taş kırmak arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments