Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balya balya para görmek

Rüyada balya balya para görmek

Rüyada balya balya para görmek yüzüne kan geleceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına rivayet eder.

Rüyada balya balya para gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan bir arkadaşınızı ya da bir misafiri ağırlamak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada balya balya para görmek beklenen mirasın alınacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada para balyası görmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pamuk balyası görmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine inanılır.

Rüyada yonca balyası görmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada ot balyası görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada balya saman görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına yorulmaktadır.

Rüyada tütün balyası görmek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada para almayı düşünmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments