Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ballı kaymak

Rüyada ballı kaymak

Rüyada ballı kaymak saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, sağlığının kötüye gideceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine inanılır.

Rüyada ballı kaymak gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız şeylerin sözünü vermemelisiniz.

Rüyada ballı kaymak hasretliklerin bir araya geleceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına inanılır.

Rüyada bal kaymak yediğini görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bal kaymak yemek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ballı kaymaklı ekmek yemek aydınlığa çıkılacağına, farklı kişilerle tanışacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada bal kaymak düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına tabir olunur.

Rüyada bal ve kaymak yemek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaymaklı bal yemek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balla kaymak yemek maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments