Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balıkları suya bırakmak

Rüyada balıkları suya bırakmak

Rüyada balıkları suya bırakmak neşesinin de yerine geleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, icat yapacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada balıkları suya bırakmak gördüyseniz:

  • Herkesi kendiniz gibi görmemelisiniz.

Rüyada balığı suya bırakmak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, yüksek bir makamı olacağına işaret eder.

Rüyada suya balık bırakmak işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada balıkları suya bırakmak maddi konularda kayıplar olacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa işaret eder.

Rüyada balık tutup geri bırakmak birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına tabir olunur.

Rüyada balık tutup bırakmak yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine yorulur.

Rüyada balıkları denize bırakmak hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada göle balık bırakmak maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada tuttuğu balığı geri bırakmak insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments