Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balıkla yüzmek

Rüyada balıkla yüzmek

Rüyada balıkla yüzmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada balıkla yüzmek gördüyseniz:

  • Nasıl olsa şikayetleriniz hiçbirşeyi etkilemiyor bari kendinize sorun etmeyin.

Rüyada temiz suda balıklarla yüzmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına yorulmaktadır.

Rüyada balıklarla havuzda yüzmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yunus balıklarıyla yüzmek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine tabir olunur.

Rüyada balıklar arasında yüzmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada balık olan denizde yüzmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına işaret eder.

Rüyada suda balıklarla yüzmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gölde balıklarla yüzmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada denizin içinde balıklarla yüzmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments