Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık ve karınca görmek

Rüyada balık ve karınca görmek

Rüyada balık ve karınca görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada balık ve karınca gördüyseniz:

  • Şimdiden belli hükümlerde bulunmamalısınız.

Rüyada karınca ve balık görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada balık ve karınca görmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada karınca ve karınca yuvası görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine inanılır.

Rüyada elinin içinde karınca görmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, üzücü haberler alacağına, makbul olmayan işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada çokça karınca görmek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine işarettir.

Rüyada yılan ve karınca görmek yaşamının uzun olacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına işaret eder.

Rüyada yatakta karınca sürüsü görmek girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada halı üzerinde karınca görmek güzel ve önemli işler yapacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments