Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeki müren görmek

Rüyada zeki müren görmek

Rüyada zeki müren görmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına tabir olunur.

Rüyada zeki müren gördüyseniz:

  • Her tür iletişim problemine açık bir süreçtesiniz.

Rüyada zeki müren görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine delalettir.

Rüyada çok zeki olduğunu görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada zeki olduğunu görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, hevesinin kursağında kalacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine delalet eder.

Rüyada zeki bebek görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada müslüman cin görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına yorulur.

Rüyada müslümanlık için savaşmak anne baba duası alacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine yorulur.

Rüyada müslüman olmayan birini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada müslüman olmayan birini öldürmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments