Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zamanla yarışmak

Rüyada zamanla yarışmak

Rüyada zamanla yarışmak karşısına yeni imkanlar çıkacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, şöhret elde edeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada zamanla yarışmak gördüyseniz:

  • Yerleşik alışkanlıklarınızdan vazgeçmek sizi bir hayli korkutuyor.

Rüyada zamanla yarışmak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yüzmek yarışmak atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yarışmak ve kazanmak kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bisikletle yarışmak elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, istemediği halde borçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada araba yarışmak deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada yüzerek yarışmak sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine işarettir.

Rüyada birisiyle yarışmak zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, işinden ekmeğinden olacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına alamet eder.

Rüyada havuzda yarışmak kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments