Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık kancası görmek

Rüyada balık kancası görmek

Rüyada balık kancası görmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, sıkıntısının biteceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balık kancası gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız kendi yollarından değil, sizin yolunuzdan gitme kararı alabilir.

Rüyada balık kancası görmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, sorunlarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada kancalı toka görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına inanılır.

Rüyada kancalı iğne görmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kancalı kurt görmek helal rızıklara kavuşulacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanca görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada balıklarla birlikte yüzmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına rivayet eder.

Rüyada balık kızartıp yemek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık istifi görmek hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments