Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde akrep görmek

Rüyada yüzünde akrep görmek

Rüyada yüzünde akrep görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, kem gözlere geleceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, kişinin başarılarının artacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde akrep gördüyseniz:

  • Alınganlığınız yüzünden ani hemen hemen her şeyine itiraz edip, kusur bularak çevrenizi sinirlendirebilirsiniz.

Rüyada yüzünde akrep görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada akrep iğnesi görmek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kafada akrep görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına alamet eder.

Rüyada akrep ve yılan öldürmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına alamet eder.

Rüyada her yerde akrep görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına alamet eder.

Rüyada kolunda akrep görmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akrebi öldürdüğünü görmek hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine işarettir.

Rüyada akrep ve fare görmek yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments