Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzülmüş koyun kellesi görmek

Rüyada yüzülmüş koyun kellesi görmek

Rüyada yüzülmüş koyun kellesi görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, işine dört elle sarılacağına, sürekli bağırıp çağıracağına, huzurunu kaybedeceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, başının belaya girmeyeceğine, kendi işinin patronu olunacağına tabir olunur.

Rüyada yüzülmüş koyun kellesi gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri veya bazı olayları hafife almanız durumunda itirazlar, gergin diyaloglar veya ortamlar söz konusu olabilir.

Rüyada yüzülmüş koyun kellesi görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada koyun kellesi yüzmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, istemediği halde borçlanacağına işarettir.

Rüyada koyun kellesi almak yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine alamet eder.

Rüyada koyun kelle pişirmek şansının hep açık olacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına inanılır.

Rüyada koyun kellesi pişirmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, ağlayacağına, strese gireceğine yorulur.

Rüyada pişmiş koyun kellesi görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyun kellesi yemek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine işarettir.

Rüyada koyun kellesi görmek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments