Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüğü çalınmak

Rüyada yüzüğü çalınmak

Rüyada yüzüğü çalınmak büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, hayırlı haberlere, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, onların yaralarına merhem olacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada yüzüğü çalınmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızla ilgili bir ya da birkaç mutluluk yaşayabilirsiniz.

Rüyada yüzüğü çalınmak azalacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın yüzüğün çalındığını görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüğünün çalındığını görmek başarılarının daim olacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın yüzüğünün çalındığını görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada araba çalınması görmek iş kaybı yaşanacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabasının çalınmasını görmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada bir işyerinde çalıştığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çalışmayan telefon görmek garanti olacak makama oturacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments