Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık diriltmek

Rüyada balık diriltmek

Rüyada balık diriltmek uğranılan zararın telafi edileceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada balık diriltmek gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza ilerlemekten çekinmeyin, yetenekleriniz izleyenleri şaşırtabilir.

Rüyada balık diriltmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dirilen balık görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına alamet eder.

Rüyada ölünün dirilmiş olduğunu görmek bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada ölüp dirilen insan görmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, sağlık içinde yaşanacağına işarettir.

Rüyada babayı dirilmiş görmek vefa göstereceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüleri dirilmiş görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, can bulacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına inanılır.

Rüyada ölüp dirilen birini öpmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölüyü dirilmiş görmek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments