Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzmeyi öğrendiğini görmek

Rüyada yüzmeyi öğrendiğini görmek

Rüyada yüzmeyi öğrendiğini görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, büyük atılımların yapılacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzmeyi öğrendiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi estetik, romantik veya entelektüel yeni akımlara veya planlara kaptırabilirsiniz.

Rüyada denizde yüzme öğrenmek neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, etrafına güzel insanların dolacağına inanılır.

Rüyada havuzda yüzmeyi öğrenmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine yorulur.

Rüyada havuzda yüzme öğrenmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, maddi zarara uğrayacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine işarettir.

Rüyada yüzmeyi öğrendiğini görmek hayatının güzelleşeceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzmeyi öğrenmek yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada namaz kılmayı öğrenmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kuran öğrenmek istediğini görmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına delalet eder.

Rüyada öleceği tarihi öğrenmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments