Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık bırakmak

Rüyada balık bırakmak

Rüyada balık bırakmak kime gideceğine, daha rahat bir hayatı olacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada balık bırakmak gördüyseniz:

  • Sırları ifşa etmeniz durumunda duygusal anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Rüyada balık tutup bırakmak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada balığı denize bırakmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, onlara hayrının dokunacağına delalet etmektedir.

Rüyada balığı serbest bırakmak ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuttuğu balığı geri bırakmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, işlerin de hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada göle balık bırakmak bol kazanç elde edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada balığı suya bırakmak çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, kişinin geri planda kalacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balıkları denize bırakmak alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada balıkları suya bırakmak malların artacağına, istenmeyen bir yolculuğa, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments