Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz estetiği olmak

Rüyada yüz estetiği olmak

Rüyada yüz estetiği olmak saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada yüz estetiği olmak gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altında tutmaya çalışan kişileri belli bir mesafede tutabilirseniz bazı olayları, kursları ya ad mücadeleci bir ortamı faydaya çevirebilirsiniz.

Rüyada yüzüne estetik yaptırmak ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada yüz estetiği olmak başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüze estetik yaptırmak her yönden mutlu ve başarılı olmaya, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada estetik olmak onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada estetik ameliyatı olmak zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada burun estetiği yaptırdığını görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada burun estetiği olduğunu görmek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine delalet eder.

Rüyada buruna estetik yaptırmak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments