Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yürüyüş yapmak

Rüyada yürüyüş yapmak

Rüyada yürüyüş yapmak korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada yürüyüş yapmak gördüyseniz:

  • Fikirleriniz veya verdiğiniz mücadele ne kadar doğru ya da mantıklı olsa da, bazı kişileri yanlış yapmaktan vazgeçirmeye yetmeyebilir.

Rüyada otobüsle yolculuk yapmak sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına delalet eder.

Rüyada balkonda tuvaletini yapmak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına delalettir.

Rüyada ekmek yapmak ve yemek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada biriyle banyo yapmak sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, sağlığına kavuşacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına inanılır.

Rüyada yağlı boya yapmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada buzda kayak yapmak bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına inanılır.

Rüyada kaynanaya kahve yapmak tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments