Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yunus görmek

Rüyada yunus görmek

Rüyada yunus görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, bolluğun ve bereketin artacağına delalet eder.

Rüyada yunus gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden ne istediklerini çok fazla dikkate almazsanız sizin için en doğru yönü bulabilirsiniz.

Rüyada yunus balığı beslemek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, hem işinde başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada yunuslarla oynamak tatsız sözlerin de unutulacağına, kırılacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yunuslarla yüzdüğünü görmek huzur ve saadet bulacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada yunus balığı olduğunu görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada yunus as görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada büyük yunus balığı görmek kalabalık aile toplantılarına katılacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, işinde ustalaşacağına işaret eder.

Rüyada yunus balığını tutmak çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yunus balığının konuştuğunu görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments