Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yunanistana gitmek

Rüyada yunanistana gitmek

Rüyada yunanistana gitmek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada yunanistana gitmek gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada yunanistana gitmek karısının çok mutlu olacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine inanılır.

Rüyada yunan adaları görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada yunan bayrağı görmek imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, onu dinleyeceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine tabir olunur.

Rüyada yunan parası görmek birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yunanlı görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada yunanca konuşmak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada yunanistan bayrağı görmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize işaret etmektedir.

Rüyada yunan askeri görmek tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments