Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yün çarpıldığını görmek

Rüyada yün çarpıldığını görmek

Rüyada yün çarpıldığını görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, zor durumlara düşeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada yün çarpıldığını gördüyseniz:

  • İnsani ilişkiler sizde sebepsiz sıkıntı ya da üzüntülere sebep olabilirler.

Rüyada yün çarpıldığını görmek sırtındaki yükten kurtulacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada arabasına çarpıldığını görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına, yeni bir makama sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada cinler tarafından çarpılmak birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına alamet eder.

Rüyada cine çarpılmak çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada annenin çarpıldığını görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine alamet eder.

Rüyada birinin çarpıldığını görmek elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada banyoda çarpılmak ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, kişisel kavgaların son bulacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuvalette çarpılmak başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, giderileceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments