Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yulaf ezmesi görmek

Rüyada yulaf ezmesi görmek

Rüyada yulaf ezmesi görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, işlerini yoluna koyacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yulaf ezmesi gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı gizli tutmalısınız.

Rüyada yulaf biçmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine alamet eder.

Rüyada yulaf ezmesi görmek büyük fırsatların kapısını açacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işarettir.

Rüyada yulaf toplamak kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada yulaf yemek işe zorla gidip geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada yulaf ekmek geçim sıkıntısı çekeceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yulaf tohumu görmek sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına inanılır.

Rüyada yulaf görmek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments