Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten birini itmek

Rüyada yüksekten birini itmek

Rüyada yüksekten birini itmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten birini itmek gördüyseniz:

  • Hayal gücünüzü serbest bırakın, fikirler birbirleriyle yarışabilir.

Rüyada yüksekten birini itmek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına yorulur.

Rüyada otomobil itmek hileye, fesada bulaşacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi itmek verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını itmek onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini merdivenden itmek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına inanılır.

Rüyada gemi itmek pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına rivayet eder.

Rüyada tekerlekli sandalye itmek geride bırakacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada araba itmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments