Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yük taşımak

Rüyada yük taşımak

Rüyada yük taşımak büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına işaret etmektedir.

Rüyada yük taşımak gördüyseniz:

  • Çok fazla denenmemiş şeyler denemeniz durumunda, hayatınızı değiştirebilecek şeyler söz konusu olabilir.

Rüyada omuzda yük taşımak sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine delalettir.

Rüyada kucağında yük taşımak uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına delalettir.

Rüyada kamyonlar yük taşımak zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada sırtında yük taşımak öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, darlanacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtta yük taşımak kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, gözyaşına boğulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının yükünü taşımak hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine delalettir.

Rüyada ağır yük taşımak hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, çok mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada atla yük taşımak atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments