Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bal ve ceviz görmek

Rüyada bal ve ceviz görmek

Rüyada bal ve ceviz görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bal ve ceviz gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmanızda, tüm gerçekleri öğrenmeden elinizi taşın altına sokmamanızda fayda var.

Rüyada bal ve ceviz görmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ceviz ve bal yemek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ballı ceviz görmek kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada ballı ceviz yemek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalettir.

Rüyada bal ceviz görmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bal ve ceviz yemek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına alamet eder.

Rüyada cevizli bal görmek üzücü olaylar yaşanacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına delalet eder.

Rüyada bal ceviz yemek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments