Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın kafasını tutmak

Rüyada yılanın kafasını tutmak

Rüyada yılanın kafasını tutmak hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, başarılı olacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın kafasını tutmak gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri öğrenmeden tepki vermemelisiniz.

Rüyada yılan kafası tutmak iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanı kafasını tutmak ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada yılan kafasını tutmak tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın kafasından tutmak o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın kafasını tutmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına delalettir.

Rüyada yılanı kafasından tutmak bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine kafa tutmak tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, çok üst mevkilere geleceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada kafa tutmak sıkıntısından kurtulacağına, büyük rahatlık yaşanacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments