Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın dişlerini görmek

Rüyada yılanın dişlerini görmek

Rüyada yılanın dişlerini görmek büyük bir özgüven kazanacağına, yarınlarına inanacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Rüyada yılanın dişlerini gördüyseniz:

  • Çok önemli bir uyarım var.

Rüyada yılanın dişlerini görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına işarettir.

Rüyada dişsiz yılan görmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine yorulur.

Rüyada dişleri olan yılan görmek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ölen birinin dişlerini görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, çok rahat bir hayat süreceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin dişlerini görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin dişlerini görmek işinin ehli olacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, işveren koltuğunda oturacağına alamet eder.

Rüyada dişlerine dolgu yaptırmak sorunların tek kalemde silineceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişleri döküldüğünü görmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments