Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakliyat almak

Rüyada bakliyat almak

Rüyada bakliyat almak kolay yollardan kazanacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, bolluğun ve verimin de artacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada bakliyat almak gördüyseniz:

  • Sokakta fazlaca bulunmanız sizi çeşitli kaza veya aksiliklerle uğraşmak zorunda bırakabilir.

Rüyada bakliyat almak amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çuvalla bakliyat görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada bakliyat görmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada kuru bakliyat görmek başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kurtlu bakliyat görmek pek çok fırsatı kaçıracağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bakliyat kurdu görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments