Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı ezerek öldürmek

Rüyada yılanı ezerek öldürmek

Rüyada yılanı ezerek öldürmek geri plana düşeceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanı ezerek öldürmek gördüyseniz:

  • Kendinizi kaybetmiş ya da aynı noktaya dönmüş gibi hissederseniz dediklerimi hatırlayın.

Rüyada sarı yılan öldürmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, nimet bolluğu yaşayacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru yılan öldürmek müjdeli haberler alacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ısıran yılanı öldürmek iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada bir başkasının yılan öldürdüğünü görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinde yılan öldürmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına rivayet eder.

Rüyada yılan öldürüp yemek mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, kendisini keşfedeceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına delalet eder.

Rüyada kedinin yılanı öldürdüğünü görmek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kolay yollardan kazanacağına delalet eder.

Rüyada tarlada yılan öldürmek maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, yönlendireceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments