Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan yılan görmek

Rüyada yılan yılan görmek

Rüyada yılan yılan görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan yılan gördüyseniz:

  • Tüm bilgilere ulaşmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada çok büyük yılan öldürmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada yılan görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yılana dokunduğunu görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına delalettir.

Rüyada altından yılan görmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada bıçakla yılan kesmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, beklenmedik kapıların açılmasına rivayet etmektedir.

Rüyada yanık yılan görmek üzüntü yaşamaya, kendi şansını kendi yaratacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Rüyada su içinde yılanlar görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada kahverengi yılan öldürmek ilerleyeceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments