Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakkaldan yoğurt almak

Rüyada bakkaldan yoğurt almak

Rüyada bakkaldan yoğurt almak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok sevinçli haberler alacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına tabir olunur.

Rüyada bakkaldan yoğurt almak gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada birinin yoğurt verdiğini görmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yoğurt almaya gitmek kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada yoğurt ve ekmek görmek hastalıklarından kurtulacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık ve yoğurt yemek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada yoğurt süt görmek sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşudan yoğurt almak ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, yenileceğine yorulur.

Rüyada tepside yoğurt görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, eşyaların yenileneceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada yoğurt kusmak elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, kişinin yasa düşeceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments