Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkılmak üzere olan ev görmek

Rüyada yıkılmak üzere olan ev görmek

Rüyada yıkılmak üzere olan ev görmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, anlaşmazlıkların biteceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına inanılır.

Rüyada yıkılmak üzere olan ev gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilir veya ani tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada yıkılan evi tamir etmek şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yıkılacak ev görmek sorunların çözüm bulacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, hep yerinde sayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıkılan evden çıkmak ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına rivayet eder.

Rüyada yıkılmak üzere olan ev görmek rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada depremde evi yıkılmak anne baba dualarının alınacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıkılan evi görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada depremde yıkılmış ev görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına yorulur.

Rüyada depremde evlerin yıkıldığını görmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments