Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkanmış havlu görmek

Rüyada yıkanmış havlu görmek

Rüyada yıkanmış havlu görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, endişelerin ve dertlerin biteceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendi işini kuracağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıkanmış havlu gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyleri ertelememeli veya aklınıza yatan iş, ilişki veya amaçların peşinden gitmelisiniz.

Rüyada havluya sarılmış görmek barış ve sevgi içinde olacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada yeni havlu görmek dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine inanılır.

Rüyada havlu sarınmak hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına rivayet eder.

Rüyada havlu yemek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, saygı göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil banyo havlusu görmek insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine delalet eder.

Rüyada hamam havlusu görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına tabir olunur.

Rüyada yüz havlusu görmek evlerin ayrılacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başına havlu sarmak artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments