Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yetişkin birini küçük görmek

Rüyada yetişkin birini küçük görmek

Rüyada yetişkin birini küçük görmek daha fazla gelir elde edeceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kucaklaşacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, kazancın günden güne artacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, umutlarının çoğalacağına delalettir.

Rüyada yetişkin birini küçük gördüyseniz:

  • Geçmişten gelen borçlar, alacaklar, vergi, kredi v.b konular da ilgi bekliyor.

Rüyada yetişkin birini küçük görmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yetişkin oğlunu görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına delalettir.

Rüyada yetişkini bebek görmek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yetişkin erkek çocuğu görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, işlerini düzene sokacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yetişkin birini emzirmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına işaret eder.

Rüyada yetişkin erkek görmek prestij sahibi olunacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, yüksek bir makamı olacağına delalettir.

Rüyada yetişkin birini bebek olarak görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada göğsünü küçük görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, sevdiği insanların olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments