Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yavru yılan görmek

Rüyada yeşil yavru yılan görmek

Rüyada yeşil yavru yılan görmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yavru yılan gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hatalarını aramak yerine ilerlemek için gayret gösterirseniz faydalı sonuçlar alabilirsiniz.

Rüyada yeşil yılan yavrusu görmek kusurların ve günahların telafi edileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru yeşil yılan görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil yavru yılan görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavrulayan yılan görmek hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah yavru yılan görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine delalet eder.

Rüyada beyaz yılan yavrusu görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru yılanı öldürmek yüklü siparişler alacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine inanılır.

Rüyada kırmızı yavru yılan görmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments