Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil takım elbise görmek

Rüyada yeşil takım elbise görmek

Rüyada yeşil takım elbise görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, onlara hayrının dokunacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil takım elbise gördüyseniz:

  • Ama, kurdukları mantıktaki yanlışı görecek olan sizsiniz.

Rüyada yeşil takım elbise görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada mavi takım elbise giyen erkek görmek para ve makam sahibi olacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada takım elbise giymek bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına delalet eder.

Rüyada oğlunu takım elbiseli görmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada çizgili takım elbise görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi takım elbiseli görmek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi takım elbiseyle görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, mali krize gireceğine delalet eder.

Rüyada takım elbise diktirmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, programların ve projelerin tutmayacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments