Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakır kapta su görmek

Rüyada bakır kapta su görmek

Rüyada bakır kapta su görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına işaret eder.

Rüyada bakır kapta su gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası söylentilere neden olabilir.

Rüyada bakır kapta su görmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, borçların biteceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine inanılır.

Rüyada bakır kap almak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, verimliliğinin de artacağına alamet eder.

Rüyada bakır kab görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, kalabalık günler geçirileceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına tabir olunur.

Rüyada bakır kapta yemek görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bakır kap görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bakır kapta yemek yemek mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bakır tastan su içmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına inanılır.

Rüyada bakır kaptan su içmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, bebek sahibi olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments