Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan üzüm koparıp yemek

Rüyada ağaçtan üzüm koparıp yemek

Rüyada ağaçtan üzüm koparıp yemek üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına delalet eder.

Rüyada ağaçtan üzüm koparıp yemek gördüyseniz:

  • Sorunların üstünü örtmeye çalışmamalı, bir daha yüzünü göstermeyecek şekilde ortadan kalkmasını sağlamalısınız.

Rüyada ağaçta üzüm yemek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada ağaçtan üzüm koparıp yemek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, en pahalı evlerde oturacağına delalet eder.

Rüyada ağaçtan üzüm toplamak özel muamele göreceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada üzüm ağacını görmek gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan siyah üzüm toplamak yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Rüyada ağaçtan üzüm koparmak sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada yeşil üzüm ağacı görmek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, zengin için yoksulluğa alamet etmektedir.

Rüyada ağaçta siyah üzüm görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, ailesini hem gururlandıracağına, karanlığın biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments