Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkli arabaya binmek

Rüyada yeşil renkli arabaya binmek

Rüyada yeşil renkli arabaya binmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, iyiliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli arabaya binmek gördüyseniz:

  • Fırsatları değerlendirin.

Rüyada yeşil renkli arabaya binmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına delalet eder.

Rüyada mavi renkli arabaya binmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine işaret eder.

Rüyada sarı renk arabaya binmek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, huzurlu günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada siyah renkli arabaya binmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil bir arabaya binmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil arabaya binmek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, amaçlarına ulaşmaya alamet eder.

Rüyada yeşil renk araba sürmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine alamet eder.

Rüyada yeşil renkte araba görmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments