Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renk köpek görmek

Rüyada yeşil renk köpek görmek

Rüyada yeşil renk köpek görmek yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, yalnız hissetmeye yorulur.

Rüyada yeşil renk köpek gördüyseniz:

  • Koşullar üzerinde tekrar pazarlık şansınız var.

Rüyada yeşil renk köpek görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, edilen duaların tutacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına tabir olunur.

Rüyada krem renkli köpek görmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada beyaz renkte köpek görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, kazancını arttıracağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine işarettir.

Rüyada mavi renk köpek görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine işarettir.

Rüyada renkli köpekler görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah renk köpek görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına alamet eder.

Rüyada sarı renkte köpek görmek zenginliğini kaybedeceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına alamet eder.

Rüyada beyaz renk köpek görmek geçim derdine düşeceğine, elindeki imkanların artacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments