Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yesil ormanlik görmek

Rüyada yesil ormanlik görmek

Rüyada yesil ormanlik görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, şifa ve ilaç bulacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çarelere kavuşacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada yesil ormanlik gördüyseniz:

  • Paylaşılması gereken değerli fikirleriniz olabilir.

Rüyada ormanda bulunmak maneviyatın da zenginleşeceğine, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, rütbe alacağına delalettir.

Rüyada ormana gittiğini görmek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, başarılarının kalıcı olacağına işarettir.

Rüyada ormana görmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ormanda avlanmak yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine rivayet eder.

Rüyada ormanda kar görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ormanda yılan görmek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine işaret eder.

Rüyada ormanda koşmak kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, maneviyata yöneleceğine inanılır.

Rüyada ormanda kaçtığını görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments